Garázskapuk, kapumozgatók

 

Billenő kapu

 

Változatosság tökéletesítve

A billenőkapu a legrégebb óta gyártott termékcsoport, ennek köszönhetően nagy tapasztalattal tökéletesített műszaki megoldásokkal.
A legváltozatosabb méretekben és színekben, a legkedvezőbb árú garázskaput kínáljuk. Fűtetlen garázsokban ideális megoldás.
Ha fontos szempont a hőszigetelés, akkor az EPU, LPU, és Eurodoor kapukat ajánljuk. A billenő kapu rendelkezik a legnagyobb mintázat választékkal.
 
 
 
 

LTE
szekcionált kapu

Különálló garázs?

A szekcionált kapu a legjobb helykihasználása miatt lett ilyen népszerű. Az LTE termékcsalád még mindig hőszigetelés mentes, de a billenőkapunál jobb a helykihasználása. Fűtetlen, vagy különálló garázsokhoz ideális. Az LTE kapukat fehér színben, bordázott és kazettás mintázatban kínáljuk.

 

 
 
 

EPU
szekcionált kapu

Az arany középút

Az EPU szekcionált kapu hőszigetelésben és árban az arany középút.
A 15 alapszínt kedvező áron kínáljuk, de rendelhető bármilyen egyedi színben.
Akciós szettben akár a legmodernebb megjelenésű SILKGRAIN, vagy a legnépszerűbb fadekoros megjelenéssel, valamint motoros működéssel adunk minőségi kaput versenyképes áron!
 
 
 
 
 

EURODOOR
szekcionált kapu

Hazai gyártótól

40mm-es panelvastagsága miatt az Eurodoor szekcionált kapunak kiváló a hőszigetelő tulajdonsága.
A hazai gyártásnak köszönhetően bármilyen méretben - egyedi felár nélkül - rendelhető. Hatalmas színválaszték, keskeny és széles-bordás, valamint kazettás mintázattal. Nemcsak fadekoros és sima, hanem rendkívül különleges bőrhatású felülettel is választható.

 

Letölthető katalógus

 

LPU termékcsalád

A kompromisszumok nélküli választás.

Az LPU termékcsalád a végtelen lehetőségek tárháza.
Válassz a 15 alapszínből vagy egyedi színválasztékunkból tervezd meg az egyéniségedhez illő kaput! Klasszikus vagy modern? A legmerészebb elképzeléseid is valóra válthatod a rendkívül sokféle design-elem segítségével.
Ha a garázsodat nem csak gépkocsi tárolására használod, hanem barkácsolgatni, vagy néha bulizni is ott szoktál miért nyitnád ki az egész kaput? Az LPU kapuk rendelhetők személybejárós kivitelben is.
 
 
 
 

Oldalra futó
szekcionált kapu

Gyorsan, egyszerűen.

Az oldalra futó szekcionált kapuk esetében nem szükséges az egész kaput kinyitnod ha csak a kerékpárod hoznád ki a garázsból! Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és könnyedén akár részlegesen is nyithatók, így azonnal bejutsz a garázsodba.

 

 
 
 

Rollmatic
garázs-redőnykapu

Parkolás a kapu előtt? Igen!

A RollMatic garázskapu használatakor hely marad a garázs előtt.
Parkolhatsz akár közvetlenül a kapu elé ráadásul a födém is szabad marad a gépkocsitárolóban. A kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül és modern Hörmann meghajtással ellátott. A motorika a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre szerelt. A kapu működése különösen lágy és csendes. A belső nyomógomb és a garázs-megvilágítás gyárilag a vezérlésházba integrált.
 
 
 
 

Szárnyaskapu meghajtások

 

BENINCA KIT BILL 3
csavarorsós meghajtás

2 év garancia!

A Beninca Kitt Bill 3 csavarorsós meghajtású autómatika kategóriájának egyik kiemelkedő terméke 2 év garanciával.
Megtalálható benne minden alapvető biztonsági elem: fotocella, erőhatárolás, és hogy a kényelemről se mondjunk le:
a gazdagon felszerelt csomag 2db ugrókódos távirányítót tartalmaz.
Hogy ne maradjon hosszú ideig tárva a kapunk választhatjuk a fix időn belüli, vagy az áthaladás utáni azonnali visszazárást.

Ha gyalog szeretnénk átmenni a kapun, elegendő csak az egyik szárnyat nyitni.
Áramszünet esetén sincs probléma. A kulcsos kioldó segítségével könnyedén átkapcsolható kézi működtetésre.
Az egyenletes működés érdekében a végállások előtt lassítanak a motorok.
Nagyobb méretű és súlyú kapuszárnyakhoz a Beninca Kit Bill 5 szettet ajánljuk.

 
 
 
 
 

BENINCA KIT KPR
csuklókaros automatika

Az igazi nagyágyú

A Beninca Kit KPR különösen széles pillérekre épített, mélyen ülő kapuk ideális automatikája. A nagyteljesítményű motoroknak köszönhetően a nehéz kapuszárnyak mozgatása sem okoz problémát. Minden extrával felszerelt, nagy tudású, robosztus és mégis esztétikus megjelenésű szett.
Kifelé nyíló kapukhoz is alkalmazható.
A gyors kapuzárás érdekében választhatjuk a fix időn belüli, vagy az áthaladás utáni azonnali visszazárást.
Ha gyalog szeretnénk átmenni a kapun, elegendő csak az egyik nyitni. Áramszünet esetén sincs probléma, mert a kulcsos kioldó segítségével könnyedén átkapcsolhatunk kézi működtetésre.
A beépített végálláskapcsolók szükségtelenné teszik a kapuszárnyak megütköztetését ott, ahol az ütközőbak a bejáró közepén található.

 

 
 
 

HÖRMANN
ROTAMATIC

A legmagasabb igényeknek is megfelel

Prémium kategóriás automatika 5 év garanciával egy és kétszárnyas kapukhoz. A 24V-os motoroknak és a végállások előtti lassításoknak köszönhetően nagyon finom, egyenletes mozgást biztosít.
Csak a Hörmann BiSecur rendszer használja az online bankolásnál bevált rádiós rendszert, ezáltal a távadód kódja soha nem kerülhet illetéktelenek birtokába.
Az új BiSecur távirányítók exkluzív megjelenése garantált siker ügyfeleink körében.
Kétszárnyas automatika esetében ún. gyalogos funkció lehetősége is választható, amikor csak az egyik szárny nyílik.
A nagyobb méretű és súlyú kapuszárnyakhoz ajánljuk a Rotamatic P, ill. PL szettet.
 
 

Tolókapu meghajtások

 

BENINCA KIT BULL
automatika

Kit Bull szettek a legnagyobb választékban

Minden kapusúlyhoz tudunk meghajtást ajánlani a legkisebbtől egészen a két tonnásig.
A biztonság mindenek előtt! Az erőhatárolás és a fotocella biztosítja, hogy semmilyen körülmények között ne záródhasson senkire és semmire rá a kapu.
A csendesen működő motor a végállások előtt lassít, ezáltal finoman érkezik a kapuszárny a helyére, ami kíméli a kapu és a meghajtás mechanikus alkatrészeit. Ez biztosítja, hogy hosszú éveken keresztül élvezhesd a Bull automatikák kényelmét.
Áramszünet esetén sem kell félned, hogy nem tudsz autóddal kiállni, mert a kulcsos kioldóval könnyedén átkapcsolhatsz kézi üzemmódra.
Ha csak gyalog szeretnél áthaladni, az automatika csak kb. 1 métert nyit ki a teljes kapuból.
Azért, hogy ne maradjon hosszú ideig tárva a kapunk: választhatod a fix időre beállított, vagy az áthaladás utáni azonnali visszazárást is.

 
 
 
 
 

HÖRMANN
Lineamatic

Prémium kategória 5 év garanciával

A Hörmann Lineamatic prémiumkategóriás automatika 5 év garanciával.
A 24V-os motoroknak és a végállások előtti lassításoknak köszönhetően biztosítja a nagyon finom, egyenletes mozgatást.
Csak a Hörmann BiSecur rendszer használja az online bankolásnál bevált rádiós rendszert, ezáltal távadód kódja soha nem kerülhet illetéktelenek birtokába. Az új BiSecur távirányítók exkluzív megjelenése hatalmas sikert aratott ügyfeleink körében.
Tolókapu automatika esetében is választható az ún. gyalogos funkció lehetősége, amikor csak 1 métert nyílik a kapu, így biztosítva a gyalogos forgalmat.
A nagyobb méretű és súlyú kapukhoz ajánljuk a LineaMatic P, ill. H szettet.

 

 
 
 
 

Ipari kapuk

 

H Ö R M A N N ipari
szekcionált kapu

 

A szabadon maradó tér előnye

A Hörmann ipari szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak.
Az 50-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső megjelenéssel és minősített biztonságtechnikai paraméterrel rendelkeznek.
 
 
 
 

H Ö R M A N N
ipari gyorskapu

Minőségi anyagok, biztonságos üzemelés

A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a kiváló anyagminőség és magas szintű üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlekedési folyamatok optimalizálása és a belső klíma javítása az energiatakarékosság érdekében. E széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált- vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spirálkapukat is.

 

 
 
 

H Ö R M A N N
redőnykapu

Különösen gazdaságos kivitel

Az alumínium, acél és nemesacél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak. Ezek a nyílászárók a mindennapi üzemelés során az évek során nagyon jól beváltak. A redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé. A kapu sem oldalt sem felül nem vesz el hasznos helyet a csarnokból. A magas fokon specializált Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok gyártása messze meghaladja a szokványos szintet, hiszen az egyedi megoldások kidolgozása a Hörmann-csapatnál a mindennapi ügymenet szerves része.
 
 
 
 
 

H Ö R M A N N
redőnyrács

A mindennapi üzemelésben már bizonyított

A Hörmann redőnyrácsos kapuk a mindennapi üzemelés terén az évek során már bizonyítottak. A redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé.
A kapu sem oldalt, sem felül nem vesz el hasznos helyet a csarnokból.
A magas fokon specializált redőnykapuk és redőnyrácsok gyártása messze meghaladja a szokványos szintet.

 

Letölthető katalógus