Beltéri ajtók

Beltéri ajtó katalógus: (Jobb alsó sarokra kattintva teljes képernyős)

 

 

 

          

 

Hörmann beltéri ajtók:

 

H Ö R M A N N

ThermoPro ház-
bejárati ajtók

5 év garanciával, kedvező áron

A Hörmann ThermoPro acélajtók széles motívumválasztékban kaphatók.
Ezekhez a kedvező árú ajtókhoz alapkivitelben jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.
5 év Hörmann garanciával!
 
 
 
 

H Ö R M A N N
beltéri ajtók

Különböző igényekre

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez tud ajánlani a különböző igényekhez alkalmazkodó ajtókat. Többféle anyagban: acél, acél/fa kombinációjú, illetve alumíniumból készült kivitelben is.
A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány.

 

 
 
 

 

Ha az ajtókról van szó, a Hörmann az Ön kompetens partnere. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja pinceszintekhez és tetőterekhez, valamint ipari objektumokhoz a kedvezőárú acél belső ajtókat, az erős acélajtókat esztétikus megjelenéssel, valamint az emeltszintűés igényes objektumok kialakításához az elegáns, üvegezett alumíniumajtókat. A Hörmann többcélú ajtók erős acélból, vagy akár igényes alumínium kivitelben is biztonságos nyílászárást adnak minden felhasználói célra, - az egyszárnyú ajtótól, a kétszárnyú ajtóformátumig. A megbízható tűz- és füstgátlás érdekében a Hörmann tűzgátló nyílászárók az erős acélajtóktól, nagy üvegfelületű keretszerkezeteken át, az igen nagy nyílások lezárására alkalmas tűzgátló toló- és szekcionált kapukig, valamint kiegészítőleg a mérgező füstgázok gyors terjedésének magakadályozását szolgáló csupán füstgátló nyílászárókig terjednek. A Hörmann biztonsági ajtók biztonságot nyújthatnak értékeinknek a pincétől a padlásig, valamint védhetik a lakásbejáratokat társasházakban, de akár veszélyeztetett objektumokban is használhatók. A magas minőségű Hörmann TopComfort bejárati ajtók nemcsak a szél és vihar elleni védelmet garantálják, hanem betörésgátló kialakításuknak köszönhetően a betörőkkel szemben is hatékonyak. A felületében és megjelenésében összehangolt Arcant előtetők nem hagyják Önt megázni. A Hörmann garázskapukkal azonos megjelenésű mellékajtók teszik teljessé a programkínálatot.